Voorwoord praeses

Welkom op de splinternieuwe website van Lombrosiana.

Jouw bezoek op onze website kan verschillende redenen hebben. Misschien wil je graag iets meer te weten komen over wie wij zijn als vereniging en wat wij jou allemaal kunnen bieden. Dan zit je op dit tabje op de juiste plaats. Hier vind je alles over onze vereniging en over wat de voordelen zijn als je een lidkaart bij ons aanschaft.

Of misschien start je volgend jaar met je opleiding criminologie en weet je nog niet zo goed hoe of wat. Neem dan zeker eens een kijkje onder het tabje “nieuwe studenten” of neem gerust persoonlijk contact op met ons via mails (zie “huidig praesidium”) of via onze Facebookpagina. Ook het bachelorweekend is een echte aanrader voor jou als eerstejaarsstudent omdat je hier de kans krijgt om je medestudenten en het praesidium beter te leren kennen.

Verder kan je misschien ook op zoek zijn naar wat extra hulp bij het studeren. Scroll dan zeker eens door het tabje “studie”. Hier vind je samenvattingen en uitleg over de vakken en het studiemateriaal. Ook kan je op het forum terecht voor examenvragen van voorgaande jaren.

Vanaf midden september kunnen jullie ook via deze website jullie boeken bestellen, meer info hierover vinden jullie onder het tabje “boekenverkoop”.

Als laatste vind je hier ook een overzicht van de aankomende activiteiten. Volg zeker ook onze Facebookpagina om volledig op de hoogte te blijven of lees eens ons schavotje. Dit boekje wordt een 8 tal keer per jaar uitgedeeld tijdens de lessen of kan je vinden aan ons infobord tussen het gelijkvloers en de eerste verdieping op de faculteit. Hierin staan allerlei toffe weetjes, informatie en spelletjes.

Het praesidium gaat er dit jaar alles aan doen om er een geweldig tof jaar van te maken!

Ut Vivat, Crescat et Floreat
Jullie praeses Lore