Kalender

Kalender
Galabal der Criminologie
Image

Geachte seniores, commilitones, criminologen in spe en sympathisanten

Na jullie maanden met feestjes, cantussen, clubavonden, etc. verwend te hebben, is het nu tijd om één van de hoogtepunten van het jaar aan te kondigen.

Wij nodigen jullie graag uit voor ons galabal dat nog grootser en stijlvoller zal zijn dan de vorige jaren.

Wij nemen jullie terug mee in de tijd naar de jaren 20, hier beleven jullie niet the American dream maar the student dream. Met het thema The Great Gatsby zorgen wij voor een prachtig decor en sfeervolle muziek, dankzij onze fantastische dj s.

Houd 29 maart 2019 vrij in jullie agenda en bereid jullie voor op een magische nacht met prachtige mensen om je heen.
Wij verwelkomen jullie in zaal Cocteau vanaf 22u met een heerlijk hapje en drankje.

We sluiten Cocteau af om 3u30, waarna we ons begeven naar de Pere Total voor een mooie afterparty, waar we samen kunnen genieten van een prachtige zonsopgang die over de schoonheid van Overpoort zal schijnen.

Tickets zijn verkrijgbaar bij het praesidium van Lombrosiana, in café de Amber en in de Pere Total.

De grote Lombro-Quiz
Image

LOMBROSIANA PRESENTS:
De Grote Lombro-Quiz!!

Na alle alcoholrijke avonden is het weer de hoogste tijd om de hersentjes even uit te testen en jullie algemene kennis eens goed op de proef te stellen. Kom daarom allen dinsdagavond 2 april om 20u00 naar de Therminal. Ga de uitdaging aan tegen de andere teams en zorg dat je met de mooiste prijzen naar huis gaat (deze zijn namelijk niet mis)! LET OP! Plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven kan in teams van maximaal 5 personen voor €2 per persoon. Per team schrijft één persoon jullie samen in door een mailtje te sturen naar cultuur@lombrosiana.be Hierin vermeld je jullie namen en een ubergave teamnaam. De inschrijving is pas officieel wanneer het totale inschrijvingsgeld door dezelfde persoon over is geschreven op de lombro-rekening (BE07 7330 0320 4666) met als beschrijving: inschrijving ...(jullie epische teamnaam).

Hopelijk tot dan!

Liefs,
Jullie praesidium