Cursusverkoop

Hieronder vind je de uren per jaar dat je om je cursussen kan komen.
Op https://www.lombrosiana.be/pages/cursusMateriaal.php vind je een handig overzicht van alle materialen die je nodig zal hebben.

MAANDAG 21/09
   - 9u-11u: 1e bachelor 
   - 15u-16u30: 2e bachelor

DINSDAG 22/09
- 9u-11u: 3e bachelor
- 14u-16u: Master

VRIJDAG 25/09
   - 9u-11u: 1e bachelor

Aankondigingen
Image
Boekenverkoop

Louise

Dag studenten 

Het is zover het nieuwe jaar gaat van start. Vanaf maandag 21/09 start de boekenverkoop in de oude cafetaria van de faculteit. De cursus voor grondslagen van het strafrecht moet nog binnenkomen (nieuwe editie) en kan je later via ons bestellen. In tussentijd zal er door de prof een alternatief worden voorzien. De codices Strafrecht en Belgisch publiekrecht komen in de loop van de week online op de bestelsite. Als je wil genieten van extra kortingen en voordelen kan je nog steeds lid worden van Lombrosiana. Samen met de ledenkaart krijg je een guido gids, ook deze bevat vele kortingen en bonnen voor verschillende plaatsen in Gent. 

Groetjes

Cursusmeester Lombrosiana

2020-09-20
Image
Cursusverkoop

Louise

Beste studenten,
Het nieuwe academiejaar gaat weer bijna van start en natuurlijk heb je daarvoor cursussen nodig. De cursussen die je nodig hebt, kan je bij ons bestellen. Sinds dit academiejaar is het systeem voor je boeken te bestellen gewijzigd. De link voor je cursussen te kunnen bestellen is shop.fkgent.be/login. Hierin meld je je eerst aan met je eigen mailadres en daarna met je CAS (dat is die van de Ugent). Na je dat gedaan hebt, kan je jouw boeken bestellen.

2020-09-16
Image
Samenvattingen & CAS-login

Janos

De serverproblemen zijn opgelost!
Iedereen met een CAS-login kan terug naar hartenlust samenvattingen delen en downloaden!

Veel succes met de examens!

2020-05-25
Kalender