Doop

Aan allen die zich al willen laten dopen, proficiat!
Aan allen die nog twijfelen ook proficiat, maar laat je vooral overtuigen.

Lid van Lombrosiana worden spreekt voor zich, aangezien dit enkel voordelen met zich meebrengt maar je ook laten dopen is iets waar sommigen wel twee keer over moeten of willen nadenken. Het middelbaar is achter de rug, je hebt gekozen om Criminologie te studeren aan de UGent, een nieuw avontuur! Wij willen je graag begeleiden in deze grote stap. We staan steeds paraat om je te helpen binnen de studies en het studentenleven.

De doop is een ervaring waarbij een hechte band wordt gesmeed tussen alle nieuwe leden van Lombrosiana. Hier vind je dan ook vrienden voor het leven die je zullen bijstaan in alles wat je wil doen; naar de les gaan, studeren in de bib, naar een feestje gaan, samen gaan sporten, …
Deze dag vol spel en plezier zal doorgaan op 25 oktober 2018. Indien je nog steeds met twijfels of vragen zit staat het je volledig vrij om eens op een clubavond (iedere dinsdag in de Amber) binnen te springen en dan kan je al eens kennismaken.
Je kan ook steeds een mailtje sturen naar schachtentemmer@lombrosiana.be en dan geef ik je zo snel mogelijk een antwoord.

Hopelijk tot binnenkort,
Webmaster & schachtentemmer 2018-2019
Janos